The Greatest Guide To Kiralık Sunucu

İnternetin hızlı olmasındaki en büyük pay out sunucularımızı Türkiye’nin metro hattı üzerinde bulundurmamızdan ve son teknoloji alt yapımızdan gelir. Özellikle Fiber World wide web bağlantılarının merkezi olan bu tür alanlarda World-wide-web erişimi ile ilgili en yüksek performans alınır. Özenle korunmakta olan sunucuların bulunduğu alanların güvenliğini de sunucu hizmetleri dahilinde size garanti ediyoruz.

İnternet erişim omurgamızın kapasitesi 4 x 10Gbps. İnternet çıkışımız %a hundred yedeklidir. Herhangi bir kapasitesi ihtiyacı Türk Telekom tarafından anında karşılanabilmektedir.

Kiralık sunucu, Dolayısıyla bir dns sunucusuna eklenmiş bir ip adresi, sizin o dns kiralık sunucusu üzerinde tutacağınız tüm Website sitelerinin ve alt kayıtlarının sorunsuz olarak çalışmasını sağlayacaktır. Farklı DNS gösteren yazılımlarla kiralık sunucu güvenliğinizi sağlaya bilirsiniz.

Sanal sunucular, fiziksel sunucuların üzerinde çalışan ve bir sunucuyu birden fazla sanal sunucuya bölen sanallaştırma teknolojileri kullanılarak oluşturulur. Sanal sunucuların avantajları şunlardır:

Sunucu kiralama;bir internet hosting sağlayıcısı tarafından sunulan ve aylık ücret karşılığında sanal veya fiziksel sunuculara web sitesi,veri tabanı ya da e-posta sistemi barındırma gibi amaçlarla uzaktan erişim sağlayan BT hizmetidir.

Böyle durumlarda ise çAlright daha geniş alana sahip olabileceğiniz, daha fazla imkandan yararlanabileceğiniz fiziksel sunucular gerekecektir. Focused server advertı verilen bu kiralık sunucular internet sitenizi daha hızlı ve etkin kullanmanıza destek olacaktır. Bu etkileri ve avantajları aşağıda anlatacağız. Bunun öncesinde Kiralık sunucu tam olarak nedir, neye yarar bu gibi bilgileri aktaralım.

Dilerseniz istediğiniz işletim sistemi, sunucunuza uzaktan kurulabilir. Tüm bu imkanlara HP sunucularımız ile erişmeniz çOkay kolay

Kiralık sunucu da bulut sunucu ya da fiziksel sunucu arasındaki farkları karşılaştırdığımız makalemizi web site sayfamızdan okuyabilirsiniz.

thirty güne kadar dosyalarınızın yedeğine erişebilir ve felaket kurtarma durumlarında tüm yedeğin farklı bir sunucu üzerinde kurulmasını isteyebilirsiniz.

VM eski donanım veya işletim sistemlerini taklit edebildiğinden, eski uygulamaları çalıştırmak için de kullanılırlar. Sanallaştırma aynı zamanda bulut bilişimin önemli bir bileşenidir website ve isteğe bağlı bilgi işlem kaynaklarının sağlanmasına olanak tanır.

Cpanel, hostingcontroller, Plesk ya da directAdmin vb gibi panellerden aşina olduğunuzu, verimli bulduğunuzu kurup bu panel ile yönetebilirsiniz. Panel ya da işletim sistemlerini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Unitrends Blogu: Çeşitli teknoloji odaklı ortamlarda farklı işletmeler için hangi tür sunucunun en iyi şekilde çalıştığını tartışan bir makale. Kaynak

Öncelikle Net sitesine koyduğunuz her bir içeriğin, her bir kodun, her bir bilginin sanal ortamda bir yerde barınması gerekir. Paylaşımlı sunucular olan Internet hosting, bir fiziksel sunucunun sadece bir kısmının sizin kullanımınıza tahsis edilmesidir. Yani aynı sunucu üzerinde sizin sitenizle birlikte başkalarının siteleri ile aynı sunucuda toplanması durumudur.

Sanal makine (VM) olarak da bilinen sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun işlevselliğini taklit eden yazılım tabanlı bir bilgi işlem ortamıdır. Temelde, birden fazla VM'nin tek bir fiziksel sunucuda aynı anda çalışmasına izin veren bir 'sunucu içinde sunucu'dur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *